Beurzen in 2018:

In 2018 kunt u ons bezoeken op de onderstaande beurzen. Wij demonstreren u daar graag onze vakgerichte software oplossingen.

 

Interclean Amsterdam

Wanneer? 15-18 mei 2018
Waar? RAI te Amsterdam

 

Met schoonmaakproducten en -oplossingen, inspirerende sessies over actuele zaken in uw werkveld en innovatieve toepassingen voor de toekomst, is Interclean Amsterdam dé plek waar u een duidelijk overzicht krijgt van de zakelijke kansen op het gebied professionele schoonmaak.

Ook wij zijn weer aanwezig op deze internationale vakbeurs. Dus kom langs op onze stand (nr 08.511 in hal 8) en wij staan u graag te woord!

 

Plantarium

Wanneer? 22-24 augustus 2018

Waar? Boskoop


Het thema van de 36e editie van Plantarium is 'Growing Together'.

Plantarium is het internationale tuinplantenevenement van het jaar met een totaalpakket van boomkwekerij-aanbod. Plantarium 2018 wordt gehouden van 22 t/m 24 augustus 2018.

 

 

Garden Experience 2018

Waar? Hoogeveen

Wanneer? 14 september 2018

Het thema van dit jaar is ‘Communicatie bepaalt het resultaat’. De klant stelt hoge eisen. Aan de hovenier, de uitvoering, de nazorg. Met deze veeleisende klant moet goed gecommuniceerd worden. Communicatie is een vaardigheid die onderbelicht wordt in vakopleidingen. Toch weet menig hovenier hoe belangrijk goede communicatie is in deze tijd. Hoe gaat u om met klachten of kritische klanten? Daarom is ‘Communicatie bepaalt het resultaat’ het thema van GardenExperience 2018.

 

Green

Waar? Gent, België

Wanneer? 2-4 september 2018

De vakbeurs Green Expo heet sinds dit jaar Green. Een nieuwe frisse naam voor deze beurs in België dat zich profileert als ‘Hét event voor de groenprofessional’. Met het thema: Duurzaamheid en innovatie.
 

 

Schoonmaak Vakdagen

Waar? Houten

Wanneer?  25-26 september 2018 

Op dit nationaal vakevenement voor de complete schoonmaaksector ontmoet het Nederlandse schoonmaakgilde elkaar op de Schoonmaak Vakdagen, hét evenement voor professionals binnen de schoonmaakbranche. Tijdens de Schoonmaak Vakdagen worden de nieuwste technieken en innovaties getoond aan professionals die behoefte hebben aan gedegen vakinformatie. Op de demoterreinen binnen én buiten krijgen exposanten de ruimte hun kennis en kunde te etaleren.

 

Dag van de Openbare Ruimte

Waar? Utrecht

Wanneer?  26-27 september 2018 

Of het nu onderhoud is van straten, plantsoenen en parken, het beheer van wijken, de inrichting van steden, het ontwerpen van compleet nieuwe gebieden of het toepassen van smart city concepten, alles is er voor welke openbare ruimte specialist dan ook. 

  

Groot Groen Plus

Waar? Zundert

Wanneer?  3-5 oktober 2018 

Een internationale boomkwekerijvakbeurs, dit jaar de 28e editie, waarop kwekers, handelaren, fabrikanten en leveranciers van machines en werktuigen en tal van toeleveranciers uit Nederland en België u op de hoogte stellen van laatste ontwikkelingen in dit vakgebied. Een bezoek aan GrootGroenPlus is een must voor overheden, instellingen, woningcorporaties, projectontwikkelaars etc, en zeker ook voor groenvoorzieners, hoveniers, tuinontwerpers en tuincentra. Deelnemers en bezoekers zijn voornamelijk afkomstig uit o.a. Nederland, België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Polen, Hongarije, Denemarken, Italië, Spanje, Slowakije, Roemenië, Kroatië en Rusland.

 

Kennismakingssessies

Regelmatig organiseren wij kennismakingsessies. U kunt dan geheel vrijblijvend kennis maken met onze vaksoftware GroenVision en/of onze tekensoftware HelixCAD. Tijdens de kennismakingsessie krijgt u persoonlijk uitleg over het programma en kunt u een aantal praktijkoefeningen doen. De kennismakingsessies worden op verschillende data georganiseerd op verschillende locaties in Nederland.

Bezoek de betreffende websites voor meer informatie over de kennismakingsessies bij u in de buurt.